Ponta: Suntem alături de poporul american de Ziua Patrioților

| 11 sep, 11:22

Premierul Victor Ponta se declară solidar cu poporul american, de Ziua Patrioților, când se comemorează 14 ani de la evenimentele tragice din 11 septembrie 2001.

"Suntem alături de poporul american de Ziua Patrioților, în comemorarea evenimentelor tragice care s-au desfășurat acum 14 ani în SUA, pe 11 septembrie 2001. Doar prin solidaritate poate fi descoperită puterea de a merge mai departe, dar amintirea victimelor inocente nu va fi uitată niciodată!", scrie vineri premierul pe contul său de Facebook.

Citeşte si: Oprea: România rămâne angrenată în eforturile internaționale de combatere a terorismului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 sep, 14:31
un roman
puie monta
,,Suntem alături de poporul american de Ziua Patrioților, în comemorarea evenimentelor tragice care s-au desfășurat acum 14 ani în SUA, pe 11 septembrie 2001,,

De ce , albanezule, ai devenit din ce in ce mai PUPINCURIST?

Cica, suntem alaturi...... Cine mai, bovina ? De ce ma bagi si pe mine (noi) in ecuatie?

Limax ordinar.
11 sep, 11:45
jon
poanto stai tu si fii alaturi de inculpatii tai si lasai pe americani ca are cine sa le fie alaturi si nu cred ca vor primi inculpati si plagiatori

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ