Ponta: Vreau să îmi închei mandatul de prim-ministru cu gândul că niciodată nu am tăiat niciun leu

| 15 dec, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seară, că vrea să îşi încheie mandatul de şef al Guvernului cu gândul că nu a tăiat pensii ori salarii, aşa cum s-a întâmplat în cazul fostului prim-ministru Emil Boc.

'Vreau să îmi închei mandatul de prim-ministru în noiembrie sau decembrie 2016 cu gândul că, în cinci ani, niciodată nu am tăiat niciun leu. (...) Domnul Boc va rămâne totdeauna prim-ministrul care a tăiat pensii, salarii', a spus Ponta, la România TV.

Referindu-se la creşterile de alocaţii sau indemnizaţii, premierul a arătat că, deocamdată, 'atât se putea face' şi şi-a exprimat speranţa ca anul viitor acestea să poată fi mărite mai mult.

'Atât am putut acum, sper la anul să putem mai mult. Atât se putea face. Încerc să fiu cu picioarele pe pământ să îmi dau seama că... 42 de lei în plus nu schimbi viaţa unui copil. (...) Faptul că am reuşit să mai punem, fie să dublăm, fie să punem 16%, e un mesaj de speranţă, nu rezolvarea problemelor, pentru că nu rezolvi problemele cu 42 de lei în plus', a afirmat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 dec, 2014
ionut
bineinteles
cand nu te intereseaza de unde vin banii si nu esti responsabil normal ca dai tuturor. Boc s-a gandit si dincolo de varful nasului, orice om responsabil stie ca trebuie reduse cheltuielile atunci cand nu sunt bani dar Ponta nu face asta, el are nevoie de imagine, de voturi, el pune taxe si isi face cruce.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ