Președintele Iohannis o felicită pe gimnasta Andreea Munteanu pentru AURUL obținut la Campionatele Europene

| 20 apr, 18:51

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis luni o scrisoare de felicitare gimnastei Andreea Munteanu, care a obținut medalia de aur la Campionatele Europene de la Montpellier.

"Doresc să vă transmit felicitările mele pentru medalia obținută la Campionatele Europene Individuale de gimnastică artistică de la Montpellier. Victoria dumneavoastră confirmă faptul că munca, ambiția și determinarea reprezintă secretele reușitei. Sacrificiul personal este astfel răsplătit, iar dumneavoastră primiți respectul cuvenit din partea comunității. Felicitări pentru tot ce ați realizat, mult succes în continuare și rezultate strălucite în viitoarele competiții sportive", afirmă șeful statului în scrisoarea transmisă gimnastei.

Gimnasta Andreea Munteanu a cucerit medalia de aur la bârnă, duminică, la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Montpellier (Franța), cu o notă de 14,366.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ