Predoiu: Demisia lui Corlăţean - praf în ochi. Ponta ori îşi dă demisia, ori rezolvă problema din diaspora

| 10 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Prim-vicepreşedintele ACL Cătălin Predoiu consideră că demisia din funcţie a ministrului de Externe, Titus Corlăţean, reprezintă 'praf în ochi' şi îi solicită premierului Victor Ponta să-şi asume interimatul acestui portofoliu pentru a rezolva problema votului din diaspora.

'Am observat melodrama jucată de dl Corlăţean, nu este un răspuns pentru cei trei milioane de români din diaspora. Ponta să-şi asume Ministerul de Externe şi să rezolve problema, să mărească secţiile de votare, să dea hotărâre de guvern, să facă ce trebuie să facă un premier şi să dea drept constituţional românilor din diaspora să-şi exercite votul. Toţi cei trei milioane de români din diaspora să ştie că astăzi Guvernul Ponta i-a pălmuit pe ambii ochi, câtă vreme nu se suplimentează secţiile de votare, câtă vreme nu se iau măsuri şi cât mai mulţi români să voteze în turul doi', a declarat Predoiu după şedinţa ACL.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. El a subliniat că Ponta trebuie să-şi asume interimatul la MAE 'ca să nu mai pună interimari pe care să-i arunce în dezbaterea publică precum acarul Păun şi pe urmă să se spele pe mâini'.

'Dl Ponta ori îşi dă demisia, ori rezolvă problema. Cei trei milioane de români din străinătate să ştie că MAE, premierul Ponta, candidatul Ponta, nu fac nimic ca să le respecte dreptul la vot', a arătat Predoiu.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. El a susţinut că Victor Ponta pregăteşte 'furtul alegerilor', precizând că 'demisia anunţată a lui Corlăţean nu va acoperi acest furt'.

'Faptul că nu l-a demis îl pune pe premierul Ponta în complicitate cu el. Îi cer demisia premierului azi, acum, odată cu dl Corlăţean. În plus, demisia lui Corlăţean nu rezolvă problema. Vrem secţii suplimentare pentru românii care vor să-şi exercite dreptul la vot, vrem ca aceşti români să spună exact ce vor pentru preşedintele lor. Demisia lui Corlăţean nu va opri valul anti-Ponta. Este o dovadă clară a complotului dintre Ponta şi Corlăţean iar orice explicaţie este de prisos. Este un fapt cert că românii nu şi-au putut exercita în întregime dreptul la vot, un drept constituţional. Este un fapt grav de care se fac responsabili premierul Ponta şi ministrul Corlăţean', a arătat Predoiu.

El a precizat că ACL nu este implicată în protestele organizate în ţară pentru susţinerea celor din diaspora.

Citeşte şi: Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a DEMISIONAT

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ