Predoiu îi răspunde lui Diaconescu: sunteţi de acord cu mine, dar nu inţelegeţi ce spun. Curat Caragiale!

| 11 iul, 2014

Liderul PDL, Cătălin Predoiu, i-a răspuns lui Cristian Diaconescu, care îi cerea să-şi reconfirme public evaluările faţă de evenimentele politice din vara anului 2012, în special faţă de liberali, în contextul în care PDL şi PNL discută despre fuziune.

"Pasiunea epistolelor deschise pare să cuprinda scena politică. Dl. Cristian Diaconescu tocmai mi-a trimis una în care îmi cere să-mi reconfirm poziţia faţă de evenimentele din 2012, pozitţe pe care, înţeleg din aceeaşi epistolă, dl. Diaconescu o apreciază în mod deosebit, dar nu e sigur dacă i-am explicat-o foarte clar dlui. Antonescu. Domnule Cristian Diaconescu, fiţi calm şi liniştit, vorba sloganului PMP, eu nu mă schimb în chestiunile esenţiale aşa uşor cum aţi făcut-o dvs., cum ar fi de la candidatură la retragerea candidaturii (în PSD), de la stânga la dreapta etc", precizează Cătălin Predoiu.

Citeşte şi: Cristian Diaconescu: Predoiu să-şi reconfirme evaluările faţă de Antonescu şi vara lui 2012

Amuzant e tocmai faptul că "hotărârea" şi "predictibilitatea" care vă caracterizează, vă leaga de dl. Antonescu, pe care îmi cereţi să îl contrazic din nou.

"Singurul motiv pentru care ar trebui să-i spun a nu ştiu câta oară dlui. Antonescu că în 2012 a fost încălcată Constituţia, ar fi acela că dumneavoastră aveţi dificultăţi să înţelegeţi de prima dată. E din nou amuzant, cu dânsul e clar, înţelege ce-i spun, dar o ţine pe a dânsului. La dvs. e invers, sunteţi de acord cu mine, dar nu inţelegeţi ce spun. Curat Caragiale, dle Diaconescu! Mai încercaţi. În incheiere, am rugămintea să vă vedeţi de campania dvs., eventual îndreptată pe critica la dl. Ponta. După cum v-am mai explicat, ţinta dvs. ar trebui să fie foştii colegi din PSD, în frunte cu dnii. Ponta, Dragnea şi Geoană, nu PDL şi candidatul său la prezidenţiale. Cele bune şi "de dreapta", conchide Predoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ