Predoiu (PDL): Procedurile pentru fuziunea cu PNL continuă cât de repede ne permite legea

| 10 iun, 2014

Conducerea centrală a PDL a ratificat discuţiile purtate cu PNL până-n acest moment şi continuarea procedurilor pentru realizarea fuziunii cât de repede permite legea, având în vedere şi vacanţa judecătorească, a anunţat marţi prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu.

'BPN al PDL a ratificat discuţiile care au avut loc până-n acest moment între comisia de negociere a PDL şi comisia de negociere a PNL. Reamintesc faptul că am stabilit ca mâine (miercuri - n.r.) să completăm componenţa comisiilor tehnice pentru pregătirea fuziunii, după ce colegii de la PNL ne vor furniza lista cu membrii care vor lua parte la aceleaşi comisii. De asemenea, am stabilit că vom studia procedurile juridice şi vom avansa cu aceste proceduri atât de repede cât ne permite legea, atât de repede cât ne permite faptul că urmează o vacanţă judecătorească începând cu data de 1 iulie', a declarat prim-vicepreşedintele PDL într-o conferinţă de presă.

Predoiu a subliniat că nu s-a stabilit, deocamdată, niciun termen limită în privinţa fuziunii cu PNL, aşteptându-se concluziile din partea juriştilor celor două formaţiuni cu privire la procedurile de urmat.

'În mod cert, însă, acest proces politic va continua. Este un proces pe termen lung. Are ca obiectiv alegerile prezidenţiale, dar, în acelaşi timp, pregătim şi anul 2016, pregătim o structură politică, o construcţie politică ce va urmări un proiect de ţară. Nu avem, deci, ca obiectiv doar alegerile prezidenţiale', a mai declarat prim-vicepreşedintele PDL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ