Predoiu: Prigoană, Nazare, Sava, printre liberalii înscriși în cursa internă pentru o candidatură la primăriile de sector

| 04 feb, 22:40

Președintele interimar al PNL București, Cătălin Predoiu, a prezentat joi lista liberalilor înscriși în cursa internă pentru primăriile de sector din Capitală, între care se află Honorius Prigoană, Alexandru Nazare, Răzvan Sava.

"Am luat act de deschiderea competiției interne pentru candidaturile la funcția de primar de sector. S-au înscris mai mulți colegi în această competiție, pe care urmează să-i selectăm în cursul lunii februarie în funcție de performanțele lor pe teren, soluțiile pe care le au, sondajele care vor exprima încrederea cetățenilor în acești candidați și de o decizie politică în funcție de strategia pe care o abordează", a declarat Predoiu, după ședința Comitetului Executiv al PNL București.

El a arătat că va merge să-i vadă pe cei care doresc să candideze cum se descurcă pe teren.

"Vreau să merg și eu într-o sală în care are loc o dezbatere cu cetățenii, să-l vad pe candidat cum discută cu aceștia, cum răspunde la întrebări, ce soluții are, cum se descurcă în situații în care e criticat, în care e întrebat de probleme concrete. Mă uit la ei ca la un primar și ca un cetățean care își dorește un anumit tip de primar. Nu este un examen, pur și simplu, vreau să am o evaluare personală", a afirmat Predoiu.

Potrivit acestuia, la sectorul 1 și-au exprimat intenția de a candida Diana Tușa, Victor Picu, Alexandru Nazare, Florin Alexandru Dumitrescu, la sectorul 2 — Dan Cristian Popescu, Ioana Gela Lăzăroiu, Richard Radu, Adrian Neacșu și Sorin Rădulescu, la sectorul 3 — Florin Alexe, Sulfina Barbu, Adrian Moraru, Andrei Tudorache, Florin Ștefan Vasile, la sectorul 4 — Marius Rogin, Alexandru Ionescu, Honorius Prigoană și Răzvan Sava, la sectorul 5 — Ovidiu Raețchi și Virgil Bălăceanu, iar la sectorul 6 — Răzvan Mironescu și Danil Tulugea.

El a precizat că la Comitetul Executiv s-a decis verificarea "punct cu punct" a listelor de candidați la funcția de consilier local, motivând că se dorește ca pe acestea să se afle persoane cerute de cetățeni, competente, care respectă criteriile de integritate și care au soluții pentru București. Liderul PNL București a spus că fiecare candidat la această funcție va fi supus unui interviu.

Predoiu a informat că s-a solicitat copreședinților PNL de sector să intensifice dezbaterile cu privire la problemele Capitalei, la care să participe și candidații.

Totodată, s-a decis crearea unui grup de lucru care să evalueze proiectele de buget ale primăriilor din București și să identifice punctele sensibile și "cheltuielile nejustificate".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ