Premieră în retail: Carrefour, primul lanţ de hipermarketuri care deschide magazin online în România

| 16 apr, 2013

Cafferfour a lansat magazinul online din România, aflat încă în versiunea de teste, site-ul de pe care se pot face cumpărături este carrefour-online.ro.

Sortimentaţia oferită online este substanţial redusă faţă de ce se poate găsi în magazinul propriu-zis. Andreea Mihai, director de marketing Carrefour România a precizat pentru Economica.net că: "Momentan, proiectul este în teste în Bucureşti şi zonele limitrofe. Se vor comercializa online produse alimentare şi de curăţenie a casei iar preţul transportului este de 15 lei, oricât de mare este bonul".

Pentru a face cumpărături online, este necesar crearea unui cont şi, după umplerea coşului virtual cu produsele dorite trebuie să selecteze ziua şi intervalul orar la care să-i fie livrate produsele. Ulterior, reprezentanţii companiei vor contacta clienţii pentru confirmarea comenzii.

Se pot efectua comenzi 24 de ore din 24, 7 zile din 7, iar comenzile a căror plată a fost validată între orele 0:00 şi 24:00 ale unei zile vor putea fi livrate începând cu următoarea zi lucrătoare. Livrările se ecfectuează de luni până vineri doar în a doua parte a zilei, între orele 14-22 şi sâmbăta dimineaţa, între 10 şi 15.
Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial şi numărul 1 în Europa, cu peste 9.900 de magazine în 33 de ţări.  În România, Carrefour are deschise 112 magazine dintre care 24 hipermarket-uri "Carrefour", 68 supermarket-uri "Market", şi 20 magazine de proximitate "Express".

În România, Carrefour este primul lanţ de hypermarketuri care deschide magazin online. Metro deţine magazin online, dar lanţul este unul de tip cash& carry.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ