Premieră la vot în Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc le-a pregătit alegătorilor o surpriză

| 02 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Alegatorii din Cluj-Napoca voteaza in primul tur al alegerilor prezidentiale in sectii de votare dotate cu urne transparente. "Am vrut sa fie o surpriza aceste urne si am optat pentru transparenta totala", a declarat primarul Clujului, Emil Boc, in momentul in care a introdus in urna votul sau, transmite Agerpres.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a mers la vot impreuna cu sotia sa si a atras atentia asupra urnelor de votare. "Sper sa fi sesizat urnele transparente", a declarat fostul premier.

"Ma bucura faptul ca vad o prezenta foarte buna la vot, inseamna ca romanii sunt responsabili si doresc sa participe la alegerile viitorului presedinte. Exista si o participare substantiala pe lista suplimentara, sper sa fie de bun augur asta si nu un alt semn. In ce ma priveste, am votat cu candidatul sustinut in campania electorala", a afirmat Emil Boc.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ