Premierul DACIAN CIOLOŞ, mesaj de ultimă oră pe Facebook

| 20 noi, 22:38

Premierul Dacian Cioloş spune că la şedinţa informală de Guvern de sâmbătă vor fi abordate cu precădere teme economice, menţionând totodată că astfel de reuniuni urmează să aibă loc "aproape în fiecare weekend în săptămânile următoare" pentru a pregăti aplicarea măsurilor din programul de guvernare.

"Primele trei zile de lucru al noului guvern au fost foarte intese şi cele care vin se anunţă tot aşa", a scris Cioloş, vineri seară, pe contul său de Facebook, făcând referire la prima şedinţă de guvern şi la chestiunile discutate, precum şi la întâlnirile cu ambasadorul SUA, cu cel al Chinei şi cu comisarul european Corina Creţu.

De asemenea, el a precizat că şedinţe de guvern informale urmează să aibă loc "aproape în fiecare weekend în săptămânile următoare".

"Am anunţat colegii că vom avea şedinţe de guvern informale aproape în fiecare weekend în săptămânile următoare, pentru a pregăti aplicarea măsurilor din programul de guvernare. Primă reuniune de acest gen, în care vom aborda cu precădere teme economice, va avea loc chiar mâine (sâmbătă - n.r.) dimineaţă", a scris el.

Premierul a menţionat că în săptămânile următoare vor fi prezentate măsuri concrete pe diferite sectoare.

"În săptămânile următoare vom veni cu măsuri concrete pe diferite sectoare. Am cerut miniştrilor să identifice care sunt măsurile pe care le putem lua în mod concret în perioada următoare şi care să corespundă programului de guvernare. O primă discuţie aplicată despre toate acestea o vom avea sâmbătă", a notat el.

Premierul Dacian Cioloş vrea găbirea pregătirii poiectului de lege privind bugetul de stat pe anul 2016, el cerându-i joi ministrului Finanţelor, Anca Paliu, ca în întâlnirea informală pe care o va avea, sâmbătă, cu membrii Cabinetul său, să vină cu o primă prezentare în acest sens.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ