Premierul Dăncilă PROMITE vizita Papei Francisc, Vaticanul DEZMINTE

| 11 mai, 22:25

La puţin timp după ce premierul Viorica Dăncilă s-a lăudat cu obţinerea unui vizite a Papei Francisc în România pentru anul viitor, Vaticanul a dezminţit această informaţie, afirmând că un anunţ despre o eventuală vizită va fi făcut simultan de cele două părţi: Statul Vatican şi Preşedinţia României.

"Nunțiul Apostolic în România, E.S. Miguel Maury Buendía, m-a rugat să fac pentru presă o precizare: Când se va stabili vizita Papei Francisc în țara noastră, anunțul acesteia va fi făcut simultan de cele două părți: Statul Vatican și Președinția României. Comunicatul de azi al Sf. Scaun nu face vreo referire la viitoarea vizită", anunţă Francisc Doboş, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti.

Acest anunţ a fost făcută de Viorica Dăncilă ca urmare a unei vizite pe care a făcut-o la Vatican şi care a cuprins şi o întrevedere cu Papa Francisc.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ