Premierul Tudose: Nu mă interesează funcția de PREȘEDINTE AL PSD

| 24 iul, 14:16

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, după ședința Biroului Permanent Național al PSD, că nu îl interesează să preia conducerea formațiunii, așa cum a insinuat fostul prim-ministru Victor Ponta.

"În niciun caz nu mă interesează așa ceva", a spus Tudose în legătură cu afirmația lui Ponta privind preluarea, de către actualul premier, a conducerii PSD.

Duminică seară, fostul premier social-democrat Victor Ponta a declarat că el crede că actualul prim-ministru, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD.

"Eu cred că la un moment dat Tudose va prelua conducerea PSD. Este inevitabil. (...) Domnul Dragnea este o mare slăbiciune pentru PSD. În istoria PSD, Ion Iliescu a fost un pic înaintea partidului, Năstase, Geoană aveau o imagine foarte bună. E prima dată când partidul are 40% și liderul are 15%, adică nu merge chestia asta", a declarat Victor Ponta la Antena 3.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ