Premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Victoria. Când îşi reia activitatea de prim-ministru

| 08 iul, 10:39

Premierul Victor Ponta a ajuns miercuri la Palatul Victoria. El a coborât din maşină sprijinindu-se în cârje, semn că nu s-a refăcut complet.

Victor Ponta i-a trimis o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis, prin care îi aduce la cunoştinţă că îşi va relua activitatea de prim-ministru începând de joi, 9 iulie.

Miercuri, la ora 12.00, începe şedinţa săptămânală de guvern, care va fi condusă tot de Gabriel Oprea.

Prim-ministrul a suferit la jumătatea lunii iunie o intervenție chirurgicală la un genunchi, într-o clinică din Turcia.

"Mulțumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pentru mine — operația a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în decembrie voi putea face sport din nou'', scria Ponta, pe pagina sa de socializare, pe 16 iunie.

În această perioadă, atribuțiile premierului au fost exercitate de vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne.

Citeşte şi: Victor Ponta, schimbare RADICALĂ DE LOOK la întoarcerea din Turcia. Cum arată acum premierul FOTO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 iul, 07:24
Florin
Cea mai noua oferta de lucru!
Bani acum, simplu si convenabil! Acum ai ocazia foarte reala de a castiga bani foarte repede, cu putina ambitie si bunavointa. Sistemul este bine pus la punct si este simplu pentru toti! Fa acum primul pas si cere urgent detalii mai multe la adresa mea de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ