Mai mulţi preoţi din Constanţa au fost filmaţi în timp ce făceau sex cu prostituate

| 09 sep, 2013

Mai multe feţe bisericeşti  din Constanţa au fost filmaţi în timp "ce se iubeau" cu o prostituată. Preoţii au fost şantajaţi că dacă nu plătesc zeci de mii de euro îşi vor vedea "păcatele" pe internet. Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei care, după un flagrant organizat în urma "tardivelor remuşcări" ale uneia dintre "victime", a pus mâna pe "şantajişti", notează Evz.ro.

Doi membri ai corului Arhiepiscopiei Tomisului, Marcel M. şi Ion P., cel din urmă fiind nepotul unor respectaţi preoţi din Constanţa, au găsit o metodă ingenioasă pentru a face rost de bani frumoşi. Amândoi, foşti studenţi ai Facultăţii de Teologie Constanţa, s-au gândit să ademenească nişte preoţi convingându-i să slujească la diverse evenimente religioase - sfeştanii, botezuri etc.

După ceremonie, urma petrecerea de final în care preotul era îmbătat şi dus să se odihnească într- o cameră unde " intra în acţiune" o tânără, complicea celor doi. Fata, "o profesionistă", îl dezbrăca fără nicio reţinere pe preotul ameţit de băutură, "fascinat" astfel de nurii " păcătoasei". Ce urma, era filmat cu lux de amănunte de cei doi "regizori". Când se trezeau, slujitorii Domnului aflau că fuseseră protagoniştii unei producţii deochiate. Aşa că, pentru a nu-şi face sutana de râs sau pentru a nu-şi nenoroci familia, victimele se vedeau nevoite să găsească banii ceruţi de şantajişti, scrie Evz.ro.

Faptele au avut loc anul trecut, înainte de Paşte, şi au ieşit la iveală abia după ce unul dintre preoţii căzuţi în păcat, cuprins de remuşcări, speriat, dar şi indignat că cei doi tineri teologi îi cer din ce în ce mai mulţi bani, şi-a făcut curaj şi s-a dus la arhiepiscopul Teodosie al Tomisului să se spovedească. Înalta faţă bisericească i-ar fi recomandat să se ducă la Poliţie.

În urma negocierilor repetate, s-ar fi înţeles asupra sumei de 15.000 euro. Cei doi teologi " regizori de film" au fost prinşi în flagrant când primeau banii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 sep, 2013
iulia
haha da ia intrebatil si pe cazian galateanu acum 15 ani la adam,,la stroiu la fosta vila la ceausescu ,cum ii dansau curvele pe masa,,,pacat ca n-am avut si eu tehnologia de acuma...si o prietena de-a mea mia spus ca cita coliva a mincat porcii ei,,,ca era cu preotu,,,curva ri multi

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ