PREOŢII îl pun la zid pe MIHAI TRĂISTARIU: "Aluzia cu Diavolul e periculoasă!"

| 10 sep, 09:22

Din dorinţa de a şoca, Mihai Trăistariu ar face apoape orice. Preoţii îl sfătuiesc însă să aibă mare grijă, pentru că poate da într-o extremă religioasă.

 

În urmă cu câteva luni, Mihai Trăistariu a suferit o mare transformare fizică, pentru o şedinţă foto. Cântăreţul s-a transformat în... Iisus Hristos şi s-a pozat în ipostaze care de care mai bizare, şocându-şi fanii.

Preoţii nu sunt însă deloc cu astfel de manifestări şi îl sfătuiesc pe acesta să fie mai atent la ce îşi doreşte. 

“E hulă la adresa lui Dumnezeu. Chipul Mântuitorului nu poate fi reprezentat de un om, uitaţi-vă şi la alţi actori care au făcut asta şi care apoi au avut probleme. Să nu se mire cineva dacă îşi va pierde minţile. E un joc periculos chiar şi aluzia cu Diavolul şi lupta dintre bine şi rău. Întotdeauna, binele este pasiv, nu incisiv. Rana e dureroasă, iar lupta aceasta de care vorbeşte el e un război nevăzut. Îi recomand rugăciune şi nădejdea de a se feri pe viitor. Dacă omul greşeşete din neştiinţă, să îşi ceară iertare cu sinceritate şi va fi iertat. Atunci când o faci din ştiinţă şi huleşti numele Domnului, e mare păcat. Lui Trăistariu îi poate apărea o boală psihică şi să nu ne mirăm atunci de ce”, a declarat o faţă bisericească pentru ziarul Ring.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 sep, 18:58
Mamaie
Ete fleoshk!
Se gasi "fatza bisericeasca" sa vorbeasca despre dosul lui Traistariu!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ