Presa britanică a făcut un sondaj: În ce posturi este preferată Elena Udrea

| 10 oct, 2014

O femeie politician din Romania a aratat ce le lipseste doamnelor din politica Marii Britanii, cand si-a expus corpul in timpul unui miting electoral care a avut loc recent. Asa o descrie presa britanica pe "inconfundabila" Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Desigur, Elena Udrea, in varsta de 40 de ani, nu a facut decat sa isi aranjeze sutienul in timp ce statea de vorba cu unul dintre alegatorii adunati in jurul ei, subliniaza Metro, care mentioneaza ca un fotograf a surprins momentul, iar imaginea a ajuns imediat virala.

Totusi, presedintele PMP nu s-a sfiit sa pozeze provocator in fata camerelor in trecut, de exemplu cand a aparut pe coperta revistei Tabu, "o publicatie romaneasca dedicata femeilor puternice, intr-o rochie stramta de piele si cu cizme peste genunchi".

Cu toate ca barbatii romani nu s-au plans deloc, pictorialul a declansat o dezbatere despre cum ar trebui sa se imbrace femeile politician, scriu jurnalistii straini.

Elena Udrea sustine ca incidentul din timpul mitingului electoral a fost complet neintentionat, insa unele voci au criticat-o pentru faptul ca afiseaza o "imagine ieftina" pe scena politica romaneasca.

"Orice femeie trebuie sa stie sa se imbrace asa cum trebuie, in haine care i se potrivesc. Fluturandu-si sanii in fata potentialilor votanti este doar o maniera ieftina de a atrage atentia", a spus Nadia Dascalu de 30 de ani, casnica.

Altii, care nu sunt de parere ca femeile ar trebui sa se imbrace in calugarite pentru a fi luate in serios, au o viziune diferita. "Cu siguranta stie cum sa creeze o conexiune cu electoratul, cel putin cu partea masculina", a precizat Emil Stolojan, de 36 de ani.

Ziaristii de la Metro au postat la finalul articolului chiar si un sondaj de opinie, in care cititorii sunt intrebati daca Elena Udrea ar trebui sa se acopere mai mult. In momentul publicarii acestei stiri, 77% dintre participantii la sondaj sunt de parere ca nu, in timp ce 23% vor sa o vada pe Udrea mai imbracata.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 oct, 2014
eva
sutienul divei din politica Romaneasca
fii serioasa cucoana .eu imi aranjez sutienul o data pe zi.atunci cand il pun.daca a-i avea sot acasa si copiii in mod sigur nu te-ai mai gandi sa-ti aranjezi balcoanele.pentru cine?
10 oct, 2014
Bianca
Total deplasata maniera in care a fost abordat acest subiect al unei poze nereusite cu blonda care doar isi aranja sutienul...doamnelor, de cate ori pe zi nu ne aranjam sutienul in conditii normale, dar cand te ia atata lume in brate?! chiar cred ca preluarea acestei poze denota doar caracterul de can can preferat de presa!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ