Presa internaţională, după victoria Simonei Halep: "Semifinală de vis cu Serena Williams"

| 02 apr, 11:17

Dupa ce Simona Halep a invins-o pe Sloane Stephens (in sferturi la Miami), presa internationala a scris despre "semifinala de vis cu Serena Williams" care urmeaza. Sportiva din Romania a fost laudata pentru jocul cu Sloane.

"Invingatoare cu autoritate in meciul cu Sloane Stephens (6-1, 7-5), Simona Halep o va intalni in semifinale la Miami pe Serena Williams, romanca fiind ultima jucatoare care a invins-o pe numarul 1 mondial. Meciul dintre Halep si Williams va fi cel mai important de la inceputul acestui sezon. Acesta ar fi trebuit sa aiba loc in semifinale la Indian Wells, dar americanca a fost nevoita sa se retraga din cauza problemelor la genunchi" -L'Equipe.

"Victoria cu 6-1, 7-5 o duce pe Halep la o semifinala de vis cu Serena Williams, meci in care se vor intalni cele mai bune jucatoare ale momentului. Halep, cu 14 victorii la rand, o va intalni pe Williams, care a obtinut 19 victorii in acest an si este neinvinsa in 2015" - Tennis.now.

"La zece zile dupa intalnirea ratata de la Indian Wells, Serena Williams si Simona Halep vor juca, joi, la Miami, intr-o semifinala exploziva cu alura de finala. Turneul de la Miami este favoritul Serenei, care s-a impus la ultimele doua editii. Dar Halep are statistici impresionante in 2015, cu trei turnee castigate si 14 victorii consecutive" - La Derniere Heure.

Cap de serie numarul trei, Simona Halep o va intalni in semifinalele de la Miami pe Serena Williams (cap de serie numarul unu si lider mondial). Meciul va avea loc vineri, de la ora 04:00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ