Preşedintele Băsescu îl invită marţi pe premierul Ponta la consultări

| 13 mai, 2014

Preşedintele Traian Băsescu i-a transmis premierului Victor Ponta o scrisoare în care îl invită marţi la consultări la Palatul Cotroceni.

'Având în vedere declaraţiile dumneavoastră publice recente prin care vă manifestaţi nelămurirea în legătură cu poziţia României privind situaţia din Ucraina şi din regiune, în conformitate cu Art. 86 din Constituţia României vă invit pentru consultări astăzi, 13 mai 2014, la ora 17,30, la Palatul Cotroceni', se arată în scrisoare.

Şeful statului precizează că aceste consultări vizează clarificarea 'nelămuririlor Guvernului referitoare la politica externă, de securitate şi de apărare a României - problemă urgentă şi de importanţă deosebită'.

Preşedintele recomandă ca la aceste consultări să participe toţi membrii Guvernului sau, cel puţin, miniştrii care fac parte din Consiliul Suprem de Apărare a Ţării.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ