Preşedintele Columbiei l-a felicitat pe James Rodriguez pentru transferul la Real Madrid

| 23 iul, 2014

Preşedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, l-a felicitat marţi pe James Rodriguez pentru transferul la clubul spaniol de fotbal Real Madrid, considerându-l 'un exemplu pentru tinerii din ţara sa'.

'Ce mândrie, @jamesrodriguez! Mulţumesc că eşti un exemplu pentru tinerii din Columbia şi că le arăţi că se poate ajunge departe cu eforturi şi devotament', a precizat Santos într-un mesaj postat pe contul de Twitter.

La rândul său, jucătorul a reacţionat pe contul său de Twitter: 'Visul este REAL. Sunt fericit să fac parte din cel mai bun club din lume', a scris Rodriguez imediat după anunţul oficial al transferului la Madrid.

James Rodriguez, golgheterul Cupei Mondiale din Brazilia, a semnat un contract pe şase sezoane cu echipa spaniolă Real Madrid.

James Rodriguez, mijlocaş ofensiv de 23 de ani, care a marcat şase goluri la Mondialul brazilian, a fost prezentat marţi seară pe stadionul Santiago Bernabeu. El este al doilea transfer de marcă realizat în această vară de câştigătoarea Ligii Campionilor, după Toni Kroos, mijlocaşul german venit de la Bayern Munchen. Real ar urma să se despartă de Angel Di Maria şi Sami Khedira, pentru a le face loc noilor veniţi.

Potrivit presei, Real va plăti lui AS Monaco în jur de 80 de milioane de euro pentru Rodriguez. Acesta juca de anul trecut la echipa franceză, după ce a mai evoluat în Europa la FC Porto (2010-2013).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ