Preşedintele Iohannis, apel VIRULENT la clasa politică

| 13 feb, 18:04

Președintele Klaus Iohannis face apel la clasa politică să înțeleagă faptul că un Parlament tolerant cu corupția și corupții nu se va bucura niciodată de respectul și încrederea cetățenilor.

El subliniază că procedurile pentru cererile de încuviințare a reținerii, arestării sau percheziției parlamentarilor și cele de efectuare a urmăririi penale pentru miniștri și foști miniștri, membri ai Parlamentului, trebuie să devină mai simple și mai transparente.

"Reînnoiesc apelul adresat clasei noastre politice de a înțelege că un Parlament tolerant cu corupția și corupții nu se va bucura niciodată de respectul și încrederea cetățenilor", a scris șeful statului vineri pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 feb, 18:46
LACRAMIOARA
Apelul virulent al Presedintelui catre clasa politica
Daca dupa atatea intamplate,dupa reactia romanilor in alegeri,politicienii nostri nu au inteles ca in sistemul de "COSA NOSTRA"nu poti fi respectat in Europa si nici de cetatenii tarii tale,sa furi,sa minti,sa acoperi mizerii ,sa te gandesti sa-ti umpli buzunarele cu orice pret pe sacrificiul altora ,nu este un principiu omenesc care sa te duca mai departe,atunci schimbatii pe toti acesti "dalmatieni!D-le Presedinte.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ