Preşedintele Iohannis participă marţi la o dezbatere cu reprezentanţi ai mediului de afaceri

| 25 apr, 09:10

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, marţi, la o dezbatere cu reprezentanţi ai mediului de afaceri, informează Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, evenimentul "Preşedintele României în dialog cu mediul de afaceri", iniţiat de Administraţia Prezidenţială şi organizat cu sprijinul Camerei de Comerţ şi Industrie a României, reprezintă un cadru de consultare şi dezbatere a direcţiilor de dezvoltare economică a ţării. 

Şeful statului va avea un dialog cu reprezentanţi ai mediului de afaceri, întreprinzători români şi investitori străini, reprezentanţi ai companiilor mari şi ai întreprinderilor mici şi mijlocii, în vederea dezbaterii priorităţilor şi provocărilor cu care se confruntă mediul de afaceri românesc. 

"Având în vedere obiectivele Proiectului de ţară, iniţiat de preşedintele României, de a fundamenta şi dezbate direcţiile de dezvoltare a ţării noastre, discuţiile din cadrul evenimentului se vor axa pe elementele de viziune economică din partea mediului de afaceri, pe necesitatea susţinerii antreprenoriatului românesc şi a competitivităţii economice a României, care să consolideze prosperitatea românilor pe termen lung", arată Administraţia Prezidenţială într-un comunicat. 

Evenimentul va avea loc marţi, începând cu ora 11,30, la sediul CCIR Business Center.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ