Preşedintele Iohannis, vizită în Germania. Se întâlneşte cu premierul bavarez

| 12 feb, 09:35

Preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni vineri, la Munchen, cu premierul bavarez, Horst Seehofer.

otrivit Administraţiei Prezidenţiale, cei doi oficiali se vor întâlni la ora 14,00 ora României, urmând ca la finalul discuţiilor să susţină declaraţii de presă comune. 

Tot vineri, şeful statului va participa la ora 16,00 ora României, la Munchen, la cea de-a 52-a Conferinţă pentru Securitate, care se desfăşoară până duminică. 

Iohannis este vorbitor principal sâmbătă în cadrul conferinţei, la panelul dedicat viitorului NATO. 

Printre subiectele care vor fi discutate la conferinţă se numără poziţia faţă de Federaţia Rusă, criza refugiaţilor, viitorul NATO, terorismul, situaţia din Siria, Ucraina şi din Africa, schimbările climatice. 

Şeful statului şi-a început miercuri vizita în Germania. Joi, Klaus Iohannis s-a întâlnit cu preşedintele Parlamentului Landului Bavaria, Barbara Stamm, cu care a discutat despre "provocările generate de fenomenul migraţionist". 

În discuţii a fost menţionată importanţa comunităţii româneşti din Bavaria şi a etnicilor germani originari din România, ca "punte solidă de legătură şi cooperare".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ