Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit cu fostul premier al R. Moldova, Vlad Filat

| 15 mai, 2014

Preşedintele Traian Băsescu l-a primit joi, la Palatul Cotroceni, pe fostul premier al Republicii Moldova şi preşedinte al Partidului Liberal-Democrat din această ţară, Vlad Filat, cu care a discutat atât despre situaţia de securitate din regiune, cât şi despre necesitatea ca UE să accepte importul unei cote mai mari de fructe din R. Moldova pe piaţa comunitară.

 

'În timpul întâlnirii, care a durat în jur de două ore, au fost analizate situaţia de securitate din regiune şi problemele de la frontiera Republicii Moldova. Totodată, domnul preşedinte Traian Băsescu şi domnul Vlad Filat au discutat despre situaţia economică şi despre necesitatea ca Uniunea Europeană să accepte importul unei cote mai mari de fructe din Republica Moldova pe piaţa comunitară', arată Administraţia Prezidenţială într-un comunicat.

Şeful statului a mai avut o întâlnire cu Vlad Filat pe 15 aprilie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ