Preţul votului fără coadă în Irlanda - 10 euro

| 16 noi, 2014

La ambasada României din Dublin sunt câteva sute de omani la coadă şi există sentimentul că nu vor reuşi toţi să voteze. În schimb, la Consulatul din Belfast nu este nimeni. Astfel, cine plăteşte 10 euro merge în Irlanda de Nord cu autocarul şi votează.

"În Irlanda se folosesc autocare! Pleacă lumea din Dublin în Belfast ca sa poată vota!", scrie pe Facebook Ştefan Lazăr, un român stabilit în Irlanda. Preţul "excursiei" este de 10 euro. Distanţa de la Dublin este parcursă în 90 de minute.

Ca şi în alte locuri din Occident, şi la Dublin s-a format o coadă imensă în faţa secţiei de votare. La Dublin este singura secţie din Irlanda. Alternativa este Consulatul din Belfast, Irlanda de Nord.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 noi, 2014
miha
INFORMATII
AI NEVOIE SI VREI SA ITI SCHIMBI SITUATIA FINANCIARA?O SANSA DEOSEBITA PENTRU CEI CARE VOR SA LUCREZE PART-TIME(3ORE PE ZI)? FOLOSIND CALCULATORUL DE ACASA CONECTAT LA INTERNET CASTIGA USOR CEL PUTIN 300$ PE LUNA.SUNA TENTANT? TRIMITE “INFO” LA ADRESA [email protected] SI AFLA DETALII

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ