PREZIDENŢIALE Iliescu: Eu sper să fie bine

| 16 noi, 2014

Fostul preşedinte Ion Iliescu, preşedinte de onoare al PSD, şi-a exprimat duminică seara speranţa că rezultatul final al alegerilor prezidenţiale va fi unul bun pentru candidatul Victor Ponta.

Ion Iliescu nu a dorit să comenteze rezultatul primelor exitpoll-uri, exprimându-şi iar speranţa ca rezultatul final să fie pozitiv pentru candidatul PSD. 'Eu sper să fie bine', a mai spus preşedintele de onoare al PSD.

REZULTATE EXIT-POLL IRES ORA 21.00.

Klaus Iohannis - 51,6%

Victor Ponta - 48,4%

 

REZULTATE EXIT-POLL IRES ORA 19.00. Sondajul realizat de institutul IRES pentru Digi24 la secţiile de votare arată următoarele rezultate:

Klaus Iohannis: 50,1%

Victor Ponta: 49,1%

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 noi, 2014
Marian
Prezidentiale iiliescu:
Eu sper sa putrezesti in puscarie, criminalule! Mai ai si tupeu sa mai apari in public, dupa tot ce i-ai facut acestei tari? Tu nu esti roman, gunoiule, dute in bolsevicia ta!
Nu inteleg cum de i se mai iau interviuri acestei scursuri comunisto-bolsevice care pentru Romania este echivalentul diavolului. A calcat in picioare tot: de la memoria celor care au murit pentru crezurile si idealurile acestui popor incercat de istorie (golani, cum i-a numit) pana la demnitatea de-a fi roman! Sa nu mai pomenesc ca toti "prostanacii" derivati din ideologia lui infantila si partidul corupt pe care l-a infiintat (psd- prosti si denaturati) au furat tara si si-au batut joc de popor dupa bunul plac. Si voi il mai bagati si in seama? Lasati mumia sa putrezeasca...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ