PREZIDENŢIALE. Iohannis: Proiectul de la Roşia Montană nu poate să continue

| 11 noi, 2014

Proiectul de la Roşia Montană nu poate să continue, este o privatizare eşuată, nu e un proiect care garantează că sunt protejate comunităţile, mediul şi trebuie abandonat şi reluată discuţia, a declarat candidatul ACL, Klaus Iohannis.

"În ceea ce mă priveşte, proiectul este eşuat. În această formă, proiectul trebuie să fie abandonat, nu este garantat că mediul este protejat. Domnul Ponta are două păreri contrare privind acel act normativ. În privinţa mesajul pe care vreau să îl transmit: Mai puţine vorbe, mai multe fapte, mai puţină gălăgie", a declarat Klaus Iohannis.

Candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta, a declarat că există obligaţia de a găsi soluţii pentru toate zonele monoindustriale din România unde oamenii şi-au pierdut locul de muncă.

'Poziţia mea faţă de Roşia Montană şi de toate proiectele care respectă standardele europene şi creează locuri de muncă a fost aceea de a se lua o decizie politică în Parlament. Parlamentul României a decis foarte clar că nu se va face acel proiect şi deci nu se va face, dar trebuie şi avem obligaţia să găsim soluţii pentru toate zonele monoindustriale din România unde oamenii şi-au pierdut locul de muncă', a afirmat premierul, într-o emisiune la Realitatea TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 2014
Alina
rosia montana
Au vorbit amandoi aseara, la Realitatea TV, nu doar Iohannis, despre Rosia Montana. Nu au venit cu solutii, din pacate, iar zona aceea chiar are nevoie de investitii. Vom vedea dupa campanie cum vor sta lucrurile.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ