Prietena Elenei Udrea continuă seria atacurilor pe Facebook

| 02 mar, 17:48

Ruxandra Dragomir a postat un mesaj pe pagina creată special pentru Elena Udrea, pe Facebook, în care o critică pe Ana Maria Topoliceanu, prietena cea mai bună a fostei şefe PMP, care de altfel a şi denunţat-o. Ruxandra Dragomir îi face mai multe reproşuri acesteia, ba chiar o întreabă: "Tu, Ana Maria Topoliceanu, ai o mamă? Ştii tu oare ce simte o mamă atunci când copilul său suferă? Îţi spun eu. Doamna Maria, mama Elenei, suferă."

Mesajul postat de Ruxandra Dragomir:

"Stim cine este Elena Udrea!!!
Dar cine esti tu, Ana Maria Topoliceanu???

Cu totii avem parinti, avem o mama, doar nu am aparut singuri pe aceasta lume.Tu, Ana Maria Topoliceanu, ai o mama? Stii tu oare ce simte o mama atunci cand copilul sau sufera? Iti spun eu. Doamna Maria, mama Elenei, sufera, partial sau chiar foarte mult si din cauza ta. Vorbim zilnic, am vizitat-o impreuna pe Elena in arest si i-am simtit suferinta de mama, i-am vazut lacrimile si neputinta de a intelege ce se intampla. Sufera pentru ca te-au acceptat si ai facut parte din familia lor, ai mancat cu ei la masa, te-ai bucurat de sinceritatea Elenei, ai fost cea mai buna prietena a ei dar ai tradat. Ai tradat o prietenie,in viziunea Elenei, frumoasa si adevarata. Ai tradat-o pe cea care ti-a oferit sprijin atunci cand iti era greu, ai tradat increderea unei femei care ti-a oferit poate cel mai de pret lucru, prietenia sincera si adevarata care se castiga in ani si se pierde intr-o clipa. Tu ai pierdut-o fara ca macar sa clipesti, ai aratat public o calitate morala indoielnica, incercand sa te salvezi prin denunturi mincinoase, fiind inspaimantata de ceea ce avea sa se intample. Ai tradat prin acest denunt si mai mult decat atat ai mintit in scris, ca toti ceilalti, cel putin eu asa am inteles.Si pentru asta, Elena indura zilele de arest preventiv. Mi-ar fi placut sa iti transmit sa ai o primavara frumoasa, insa nu pot.
Atat Elena, multi alti oameni, cat si eu de altfel avem incredere in Justitie.
Si speram ca dupa aceasta confruntare, fata in fata cu denuntatorii, sa stim si sa vedem "Adevarul fara catuse".

Impreuna cu mama sa.
Elena, nu esti singura!", a scris Ruxandra Dragomir pe Facebook.

Mesajulsău este urmat şi de o fotografie cu Elena Udrea împreună cu mama sa.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ