Prima doamnă a Americii organizează un eveniment cu totul inedit la Casa Albă

| 22 sep, 2014

Prima Doamnă a SUA, Michelle Obama, a invitat pentru data de 8 octombrie, la Casa Albă, designeri celebri, jurnalişti şi studenţi pentru a discuta despre viitorul industriei modei, scrie ziarul spaniol 'El Pais'.

'Scopul acestui eveniment constă în a aduce membri ai acestei industrii şi a lumina, educa şi ghida următoarele generaţii de lideri în domeniul modei', explică invitaţia la respectivul seminar, după cum a relatat site-ul 'Women's Wear Daily'.

Reprezentanţi ai acestei profitabile industrii - de la creatori de modă şi editori de reviste de specialitate până la experţi în diferite tehnologii - sunt chemaţi să 'îşi împărtăşească talentul şi experienţa' cu studenţi din Washington DC, precum şi din statele Maryland, New Yok şi Pennsylvania. Totul pentru a le arăta 'ce este necesar pentru a triumfa şi cât de important este studiul'.

Printre participanţii la sesiunile care vor dura cinci ore se numără designerii Prabal Gurung, Reed Krakoff, Maria Cornejo şi Bibhu Mohapatra, precum şi reprezentanţi ai firmelor Jimmy Choo şi Naeem Khan.

Colocviul va fi urmat de o recepţie, la care şi-au confirmat prezenţa Diane von Furstenberg, Thom Browne, Thakoon Panichgul şi Jason Wu, cel care a realizat vestimentaţia purtată de Michelle Obama în 2009 şi 2013 la evenimentele organizate cu ocazia preluării mandatului prezidenţial de către soţul său, Barack Obama.

Admirată pe întregul mapamond pentru alegerile ei în materie de îmbrăcăminte, Michelle Obama este o mare susţinătoare a creatorilor de modă americani, în special a celor care produc haine accesibile ca preţ. Alegerile ei în materie de modă influenţează substanţial vânzările. Simpla ei apariţie de câteva minute în faţa camerelor de luat vederi în haine ale unui creator recent lansat poate face să crească vânzările acestuia cu... echivalentul a 11 milioane de euro.

Numai între 2008 şi 2009, imaginea doamnei Obama a adus anumitor case de modă câştiguri de peste două miliarde de euro, susţine un studiu efectuat de un economist de la Harvard.

loading...

Ştirile orei

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 sep, 2014
venit suplimentar
job part-time,toate judetele
Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ