Prima ediţie a Dracula Film:Horror and Fantasy Festival, la Braşov şi Bran

| 03 oct, 2013

Prima ediţie a Dracula Film: Horror and Fantasy Festival se desfăşoară la Braşov şi Bran, în perioada 31 octombrie-3 noiembrie, de Halloween, se arată într-un comunicat trimis de organizatori.

'Festivalul se adresează tuturor iubitorilor de film, mai mici sau mai mari, care se vor distra într-o oază a născocirilor şi a imaginaţiei fără graniţe', se arată în comunicatul de presă.

În cele patru zile de festival, oferta de filme clasice - legende ale genului dar şi filme nou-nouţe - va fi foarte variată. Vor fi prezentate publicului peste 40 de proiecţii, filme cu Dracula, zombi şi monştrii intergalactici, premiere din 2013, filme SF pentru copii şi surprize din cinematografia românească.

Proiecţiile vor avea loc la Centrul Cultural Reduta, Cinemateca Patria, Castelul Bran.

Programul de filme este completat de întâlniri cu invitaţi speciali, lansări de carte, premiere, petreceri tematice.

'Suntem siguri că va fi un festival ca niciunul în România, pentru că va îmbina plăcerea masochistă a groazei cu anticipaţia şi fantezia nelimitată. Va fi un spaţiu atât al peliculelor horror cât şi a celor fantasy sau SF. Festivalul doreşte să aducă o infuzie de sânge proaspăt, autentic, într-o zonă în care Dracula, acest personaj iconic a fost folosit doar ca pretext pentru capcane kitsch turistice', precizează în comunicatul de presă directorul artistic al festivalului, Anca Grădinariu.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Fanzin, Primăria, Consiliul Judeţean, Centrul Cultural Reduta Braşov, în colaborare cu Cinemateca Patria, Castelul Bran şi KunSTadt Art Events Management.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ