PRIMA FEMEIE de 100 DE ANI care a acceptat să pozeze NUD. Cum arată centenara

| 15 oct, 2014

Fotografa Anastasia Pottinger din SUA a reuşit premiera de a convinge o centenară să pozeze nud. Motivul este unul simplu: frumuseţea la 100 de ani şi modul în care se transformă corpul de-a lungul timpului.

Femeia a acceptat să fie fotografiată dar cu o singură condiţie, aceea de a nu i se vedea chipul complet pentru a nu fi recunoscută.

Toate fotografiile sunt realizate în alb şi negru cu accent pe detaliile pielii, riduri şi pori.

Fotografa apreciază că acestea trebuie să fie ridicate la rang de artă şi nu criticate sau cu menirea de a ne dezgusta, deoarece toţi oamenii trec prin acest proces de îmbătrânire, iar frumuseţea este la orice vârstă.

Aici puteţi vedea mai multe fotografii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

12 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 noi, 2014
alia
Caut persoane dinamice, ambitioase si organizate, cu viziune, care vor un loc de munca part- time si venituri suplimentare. Doresc in echipa mea doar persoane serioase, perseverente, disciplinate care-si doresc sa castige bani in functie de munca depusa si de gradul de implicare. Pentru mai multe detalii despre inscriere si modalitatile de colaborare va rog sa ma contactati pe email [email protected], cu textul: Info
17 noi, 2014
gabi
Vrei sa fii asigurat financiar toata viata?
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email : [email protected]
05 noi, 2014
vieru
multe arata asa cu mult inainte de 100 de ani, poate vedem si um barbat de 100 anisori
28 oct, 2014
Diana
Oferta
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 1400 de RON lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Informatii" la adresa de email: [email protected]
26 oct, 2014
Mudava
Creed ca nici n-a fost greu de convins, la varsta asta multi nu mai stiu ce fac. Dovada este ca femeia e convinsa ca nu o va recunoaste nimeni, de parca sunt multi cei care ajung la aceasta varsta.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ