PRIMA ninsoare în Bucureşti a dat peste cap oraşul: 133 de copaci căzuţi şi 65 de maşini avariate

| 26 oct, 2014

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma fenomenelor meteorologice specifice Codului galben, un număr de 133 de copaci au fost doborâţi, iar 65 de maşini au fost avariate, a contabilizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Oficiali ai instituţiei au precizat că vântul puternic a doborât şi şase panouri publicitare, două bannere, nouă elemente de construcţie şi 11 stâlpi. Nu s-au înregistrat victime. Total intervenţiilor desfăşurate de echipele ISU Bucureşti este în număr de 161.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, intervenţiile la incendii, prim-ajutor şi descarcerare şi intervenţii Cod galben au fost de 298, dublu faţă de o zi normală.

La Patriarhie au fost asistate medical zece persoane, trei dintre acestea fiind transportate la spital cu lipotimie.

"Intrarile si iesirie din Bucuresti sunt permeabile, am fost cu prefectul si am vazut marile bulevarde, continuam tratamentul cu antipolei, pentru ca spre dimineata or sa mai scadă gradele in termometr. S-a intervenit imediat, am inceput cu 60 de utilaje, am crescut la 91, avem in rezerva 156, deci practic 300 de utilaje", a declarat, sambata seara, Sorin Oprescu.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ