PRIMA ninsoare în Bucureşti

| 25 oct, 2014

Temperaturile scăzute din ultimele ore a făcut ca în Bucureşti să cadă primii fulgi de zăpadă din acestă iarnă. Mai mulţi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost mobilizaţi pentru intervenţii.

Primii fulgi de zăpadă din Capitală şi Ilfov şi-au făcut apariţia astăzi. De asemenea, Bucureştiul este sub avertizare cod galben de vânt.  Zeci de copaci au fost smulşi din rădăcini, doar în capitală şi au căzut peste maşini. Rafalele au ajuns şi până 65 de kilometri pe oră.

În Capitală, în ultimele ore, peste 20 de maşini au fost distruse de copacii smulşi de vântul puternic. Cele mai mari pagube s-au înregistrat în sectorul 6. Tot din cauza vântului mai mulţi stâlpi de electricitate au fost culcaţi la pământ, iar peste 20 de panouri publicitare au fost distruse.

Citeşte şi: ANM: Cod Galben de vânt puternic în Bucureşti şi alte cinci judeţe

Tag-uri: anm, ninsoare, vânt
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ