Prima reacție a lui Ponta după acuzațiile lansate de Udrea

| 30 ian, 21:31

După ce Elena Udrea a lansat numeroase acuzații la adresa șefului SRI, Florian Coldea, a lui Sebastian Ghiță și chiar la adresa lui Victor Ponta, premierul României reacționează.

Contactat de PSnews.ro, Victor Ponta a precizat că ”nu comentează cauzele penale.”

În cadrul interviului acordat celor de la Hotnews.ro, Elena Udrea a punctat că ca s-ar fi facut lobby la premierul Victor Ponta pentru numirea Laurei Codruta Kovesi în funcția de șef al DNA.
Intrebata care sunt dovezile pe care isi bazeaza denuntul la DNA, Elena Udrea a spus ca e vorba despre declaratiile lui Dorin Cocos, Gheorghe Stefan (Pinalti) – ambii urmariti penal in dosarul Microsoft si aflati in arest preventiv, ale lui Culita Tarata (fostul sef al CJ Neamt, acum decedat) si pe informatii de la Sebastian Ghita.
De asemenea, Udrea a mai făcut următoarea precizare despre Victor Ponta: ”Adica dl Victor Ponta, despre care Claudiu Florica a spus ca a primit foloase pentru a interveni in acest dosar, este ok. Alte nume cele pomenite acolo, Tariceanu, Adrian Nastase, Tanasescu…”

CITESTE SI ATACURILE de ultimă oră ale ELENEI UDREA. Sunt vizaţi capii DNA şi SRI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ