PRIMA reacţie a Andreei Marin după anunţul că Fiscul îi verifică averea

| 20 aug, 12:50

Andreea Marin a scris pe Facebook, după ce „Adevărul“ a dezvăluit că fosta realizatoare TV şi Ştefan Bănică Jr se numără printre contribuabilii pentru care Fiscul a propus verificarea fiscală, că nu este nimic anormal să primească un control la un moment dat, că această procedură ar trebui privită ca normalitate şi că „nu ai de ce să te temi dacă eşti un om corect, iar veniturile de pe urma muncii tale îţi plăteşti datoriile către stat“.

Andreea Marin a mai scris pe Facebook că nu a primit nicio notificare de la ANAF în vederea începerii verificării fiscale.

Iată mesajul Andreei Marin:

„Bună dimineaţă! Pentru că sunt colegi din presă care sună cerând o opinie în legătură cu articolul de mai jos, e mai bine să o scriu aici, să fie accesibilă tuturor, la nevoie. Aflu această poveste la nivel de zvon, de la voi, căci eu nu am primit nicio notificare în acest sens. Dar chiar şi aşa, cred că nu e nimic anormal să primeşti un control la un moment dat, iar acum înţeleg că e vorba de o campanie naţională în acest scop. Din punctul meu de vedere, această procedură ar trebui privită că normalitate şi nu ai de ce să te temi dacă eşti un om corect, iar din veniturile de pe urmă muncii tale îţi plăteşti datoriile către stat. Aşa e firesc: fiecare individ să îşi vadă de treabă şi să fie conştient că, fiind corect în privinţă taxelor, nu lasă această povară fiscală să apese pe umerii celor ce se străduiesc să facă totul bine, fără să aibă nimic de ascuns. Nu mă miră nici că numele meu - în acest caz alături de cel al lui Ştefan - apare în acest titlu de ziar, m-am obişnuit cu asta, ştiu că numele pus în titlu plus o poză alături atrage atenţia cititorului şi creşte interesul faţă de articol. Să aveţi o zi bună cu toţii!“.

Citeşte şi: Lovitură NEAŞTEPTATĂ pentru Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr.. Ce se întâmplă cu fostul cuplu "de aur" al României

 

 

loading...

Ştirile orei

DAILYBUSINESS.RO

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ