PRIMA reacţie a lui Klaus Iohannis: Această victorie nu este a mea

| 17 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obţinut 54,66 % din voturi în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale de duminică, iar reprezentantul Alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, 45,33 %, potrivit datelor parţiale furnizate de Biroul Electoral Central.

"Această victorie nu este a mea, este a voastră, a românilor! Împreună, am arătat în ultimele luni că nu exista imposibil, că orice se poate îndeplini prin credință și hotărâre. Prin voi, România a prins puteri pentru a se face bine. Am nevoie de voi, pentru că România noastră începe acum!", a postat Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

O dată cu câştigarea alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis a câştigat şi lupta pe cea mai importantă reţea de socializare, având pagina cu cei mai mulţi fani, aproximativ 900.000 de simpatizanţi, conform Facebrands.ro

.Potrivit datelor centralizate de BEC până la ora 7,00, Klaus Iohannis a primit 6.126.024 de voturi, în timp ce Victor Ponta a fost votat de 5.081.479 persoane.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ