Prima reacţie a lui Ponta la tandemul Liviu Dragnea - Sebastian Ghiţă: Deocamdată eu sunt şeful în PSD

| 23 oct, 2014

Victor Ponta, preşedinte şi candidat al PSD în alegerile prezidenţiale, a declarat joi, la Mediaş, că deocamdată el este 'şeful' în partid, răspunzând unei întrebări a unui jurnalist privind asigurarea conducerii PSD.

"Deocamdată eu sunt şeful PSD-ului şi o să vă anunţ', a spus Ponta, fiind întrebat de un jurnalist ce se va întâmpla cu 'şefia' partidului. Liderul PSD nu a mai făcut şi alte declaraţii.

Citeşte şi: Sebastian Ghiţă şi Liviu Dragnea candidează pentru şefia PSD

Sebastian Ghiţă a confirmat, la România TV, că va candida în tandem cu Liviu Dragnea pentru funcţiile de preşedinte executiv şi, respectiv, preşedinte al PSD, în cadrul unui Congres ce va avea loc după prezidenţiale.

Premierul a participat joi, la Mediaş, la aniversarea unui secol de transport de gaze naturale în România, eveniment care a avut loc la Mediaş (judeţul Sibiu), la sediul central al Transgaz. El a fost însoţit la Mediaş de vicepremierul Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD, precum şi de ministrul Transporturilor, Ioan Rus.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ