Prima reacţie a Simonei Halep după CALIFICAREA în sferturile de finală la Australian Open

| 25 ian, 12:43

Simona Halep, locul 3 WTA, care a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, şi s-a calificat în sferturi de finală la Australian Open, a declarat că este mulţumită de nivelul de joc şi consideră că şi-a luat revanşa în faţa sportivei belgiene.

"Sunt mulțumită de nivelul de joc, m-a învins de câteva ori înainte, dar acum cred mi-am luat revanșa. Sunt fericită că am jucat cel mai bun tenis al meu. Cred că mi-am îmbunătățit mult jocul, am servit mai bine, am fost agresivă, am deschis bine terenul, m-am descurcat foarte bine. Nu sunt așa de calmă pe teren, dar încerc să rămân concentrată, nu e ușor să pierzi puncte pe care crezi ar fi trebuit să le câștigi, dar încerc să-mi mențin concentrarea și să fac cel mai bun tenis", a declarat Halep la Eurosport.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe sportiva belgiană Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, și s-a calificat în sferturile de finală ale Australian Open, fază pe care a atins-o și la precedenta ediție a competiției de Grand Slam.

 

Citeşte şi: TOP 13 cei mai buni sportivi din Balcani în 2014. Vezi ce loc ocupă SIMONA HALEP

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ