Prima reacţie a SIMONEI HALEP după ce a devenit numărul doi mondial în clasamentul WTA

| 24 apr, 12:20

Simona Halep s-a declarat mândră pentru că, începând de luni, va redeveni numărul doi mondial în clasamentul WTA, însă a subliniat că obiectivul său este acela de a rămâne concentrată la fiecare meci.

"Nu simt nicio presiune. Sunt mândră să aud că am ajuns pe locul doi. Vreau doar să rămân concentrată la fiecare meci şi să văd cât de departe pot ajunge la fiecare turneu. Acesta este cel mai important lucru acum", a declarat Halep, potrivit wtatennis.com.

"Dar mai întâi vreau să joc un tenis bun aici la Stuttgart pentru că aşa cum am mai spus fiecare turneu este important pentru mine. De asemenea, mi-aş dori să joc din nou finala la Madrid. Nu depinde totul doar de mine, depinde de tragerea la sorţi, de ce zi prinzi, totul este deschis şi fiecare joacă bine în aceste zile. Trebuie doar să fiu pregătită şi să-mi fac treaba", a mai spus Simona Halep, adăugând că în acest sezon vrea să realizeze ceva important la Roland Garros.

Românca va ocupa de luni locul scund în ierarhia WTA, după ce Maria Şarapova a ratat, joi, calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart (Germania). Jucătoarea din Rusia, câştigătoare la ultimele trei ediţii ale turneului de la Stuttgart, trebuia să ajungă în semifinale pentru a putea să-şi păstreze locul doi în clasamentul WTA.

Simona Halep a mai ocupat locul doi în clasamentul WTA timp de opt săptămâni, în perioada 11 august - 6 octombrie 2014.

 

Citeşte şi: E SIGUR. Simona Halep a trecut peste Maria Sharapova în clasamentul WTA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ