PRIMA reacţie a Simonei Halep după zvonurile legate de viaţa amoroasă

| 05 mar, 15:39

În presa mondenă au apărut zvonuri cu privire la relaţia Simonei Halep cu Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, asociatul şi prietenul lui Gigi Becali. Prima reactie a fost o declaratie din partea lui Costa, iar acum a venit vremea sa auzim si varianta jucatoarei de tenis.

Intr-un interviu acordat celor de la ProTV, Simona Halep a zis:

"Nu stiu nimic despre asa ceva, nu prea citesc presa si chiar nu ma intereseaza ce spune lumea. Este viata mea personala si o sa o tin foarte departe de tot ceea ce inseamna public.

Nu-mi place sa vorbesc despre asta si sper ca oamenii care citesc sa nu creada tot ce citesc acolo, pentru ca uneori sunt exagerari.

In primul rand nu-mi place sa fiu in centrul atentiei si nu-mi place sa se scrie despre mine.

Sunt o fata normala, ca toate celelalte, nu-mi place sa ies in fata cu ceva anume, imi traiesc viata normal si chiar vreau sa am liniste."

Citeşte şi: Ce SECRET ascunde noul iubit al Simonei Halep

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mar, 16:27
TENISMENUL
EA
DIN MOMENT CE A DEVENIT PERSOANA PUBLICA, TREBUIE SA-SI ASUME SI RISCURILE COMENTARIILOR. NUMAI SA NU SE IMBOLNAVEASCA DE VEDETISM. SUCCES!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ