Prima reacţie PSD după anunţul lui Iohannis, Pleşoianu a explodat

| 26 apr, 22:44

Prima reacţie a PSD după îndemnul public al preşedintelui Klaus Iohannis către români, de a vota la referendumul din 26 mai, a venit din partea deputatului Liviu Pleşoianu. Într-o postare pe reţelele de socializare, acesta a sugerat că şeful statului ar acţiona împotriva unei majorităţi creștin-ortodoxe.

"România este o țară în care majoritatea covârșitoare a oamenilor, creștin-ortodocși, se află în plină Săptămână Mare. În fruntea României e, încă, un impostor fără Dumnezeu și fără umanitate. Veninul pe care l-ai turnat peste țara noastră chiar în Joia Mare este ultima picătură din oceanul de ură în care vrei să îneci această țară. Am încredere că românii, în marea lor majoritate, vor înțelege CE ești și te vor trimite acasă. Prin VOT!" a scris Pleşoianu

Pe finalul mesajului, deputatul social-democrat, cunoscut pentru ie;irile intempestive, afrimă că românii sunt în faţa unei alegeri cruciale. "Aveți de ales, oameni buni... România va avea la Cotroceni, pentru următorii 5 ANI, un OM sau un DEMON. E marea voastră ALEGERE...Fie să FIM, români LIBERI! ...ÎMPREUNĂ?".

Tag-uri: iohannis, Plesoianu, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ