Primarii PDL trădează pentru fata lu’ tata

| 20 mar, 2014

”Fata lui tata”, europarlamentara Elena Băsescu a fost propulsată direct într-unul din cele două locuri eligibile de care dispune PMP la europarlamentare.

Elena Udrea, cuprinsă de febra debutului campaniei electorale pentru europarlamentare, se mândrea recent că 200 de primari PDL au trecut de partea PMP. Locomotiva de imaginea popularilor nici nu cunoaște și nici nu se încurcă cu detaliile legale care spun că un primar nu poate schimba partidul fără să demisioneze din funcție. Practic, ceea ce spune Elena Udrea ar fi posibil numai și numai în cazul invers, în care conducerea PDL i-ar da pe respectivii afară din partid. Evident că, atât timp cât nu și-a pierdut uzul rațiunii, Vasile Blaga va evita o asemenea manevră sinucigașă. De altfel acesta a anunțat cu emfază: nu o băgați în seamă.

Liderul PDL are și nu are dreptate să o ignore pe Udrea în cazul primarilor trădători, dovadă stau recentele dezvăluiri ale ziariștilor de la Gândul, care au publicat detalii alarmante despre primarul din Comarnic, care a strâns împreună cu consilierii de la primărie 22 de liste de susţinători pentru PMP.

Nu cu mult înainte de acest episod, alt edil, celebrul Gheorghe Ștefan ”Pinalti” s-a înscris în Fundația Mișcarea Populară, în mod evident o formă de a eluda legea amintită mai sus. Diferența dintre Fundația și Partidul Mișcării Populare este atât de neclară, încât adeseori chiar liderii PMP le încurcă în propriul discurs, cel mai recent exemplu fiind bâlbele lui Victor Tarhon, în cadrul faimosului discurs care a băgat partidul în blugi, la Tulcea. Episodul cu Pinalti a alimentat speculațiile privitoare la metodele nu foarte ortodoxe folosite de populari pentru racolarea factorilor de decizie locali. Cu nicio o lună jumătate înainte de amintita adeziune, Pinalti fusese călcat în numeroase percheziții de DNA, asistată de SRI. De remarcat că primarul Comarnicului, Dorian Botoacă, a fost racolat cu ajutorul aceleiași fundații a MP. Acum ziariștii de la Gândul afirmă că sunt în posesia listelor de adeziune strânse de acesta, dovada clară a trădării sale politice, în favoarea PMP.

În paralel cu aceste racolări atât de chestionabile, PMP începe să-și cristalizeze și să-și facă publice scopurile. ”Fata lui tata”, europarlamentara Elena Băsescu a fost propulsată direct într-unul din cele două locuri eligibile de care dispune PMP la europarlamentare. Voci critice au spus că procedura de desemnare a candidaților populari este un simplu simulacru democratic, cât timp singurele două locuri cu șanse sunt rezervate prin acest subterfugiu impus de Băsescu cu ajutorul europarlamentarului Cristian Preda. Social-democrații au strâns rândurile și anunță că nu vor lăsa niciun mandat pentru oamenii lui Băsescu. În fața pericolului iminent, este posibil să fim cât de curând martorii unei rearanjări discrete a listei PMP, când Cristian Preda va ceda în mod previzibil primul loc pe listă, pentru siguranța Elenei Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 mar, 2014
Politia de Moravuri
O dama cu bikini incapatori!
Cititi mai mult :http://gazetalubuzoianu.wordpress.com/2014/03/08/biografia-romantata-a-elenei-udrea-blonda-lu-plescoi/
”Atunci când Elena Gabriela Udrea era în clasa a VI-a (la școala nr. 16), familia s-a mutat la o altă adresă in Buzău. În ultimele clase de liceu (făcut la B.P.Hasdeu, intre 1988-1992) , fata a început să-şi “alerge caii”, devenind, efectiv, prostituată. În mod concret, ea “presta” la o matroană pe nume Petruţa, care ţinea un bordel clandestin, în două apartamente, pe aceeaşi scară (unul lângă altul), dintr-un bloc cu 4etaje, situat în Cartierul Micro V din Buzău. “Tanti” Petruţa îi făcea “lipeala” şi cu clienţi din Bucureşti, unde “eleva” Găbiţa se ducea cu trenul, dar se întorcea cu limuzina, plină de bani şi atenţii. Miliţia de Moravuri din Buzău o avea în evidenţă.”
22 mar, 2014
Marta
Daciana de Moravuri
Pe Elena Udrea o avea in evidenta Militia in 88-92? Zau?! si n-a putut produce o proba pana acum? Pai atunci totul e calomnie. In schimb, oamenii prin paturile carora a trecut Daciana au dat interviuri, sunt vii si nevatamati. Dar a fost practica dezinteresata, probabil.

Microcefalele astea ale lui Sultanescu dau ca sigur ca partidele au locuri eligibile certe, cica PMP „dispune” de 2 locuri eligibile, ca si cum locurile ar fi atribuite prin lege.
20 mar, 2014
GoPontaNemaPresident
tradatorii nostri ,ai PSD-ului ,sunt buni...
inteleg ca esti angajata lui "Ghita fara frica"...
te intreb atunci direct:cei care tradeaza in favoarea PSD-ului sunt interesati de interesul national?iar ceilalti "dusmanii poporului"?
asa v-a invatat Sultanescu sa insinuati?
20 mar, 2014
cantautor
interesant:acum PMP ar avea 2 locuri eligibile...
pana acum ai tot scris ca e minuscul ca niste bikini
cand era minuscul,tot scriai de el..
acum ,tot de el...
deontoloaga lui Sultanescu...
21 mar, 2014
bolovane
Hă, hă, hă!
Bikinii ăia au fost minusculi când avea și ea vreo 16 anișori!
semnat
benficiaru de la Cotroceni

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ