Primarii PNL vor înapoi în USL. Se strâng semnături pentru un congres

| 21 mai, 2014

Mai mulţi primari liberali au început strângerea de semnături pentru un apel adresat conducerii PNL, prin care cer refacerea Uniunii Social Liberale. Edilii locali se tem că PNL ar putea forma o alianţă "cu partidele din jurul lui Traian Băsescu" şi vor organizarea unui congres pe tema revenirii in USL, scrie Adevarul.

Congresul extraordinar ar trebui sa aiba loc dupa alegerile europarlamentare de duminica, sustin liberalii.

Multi dintre membrii PNL din administratia locala a judetelor Olt, Ialomita, Valcea, Arges, Gorj, Mehedinti si Caras, au semnat deja sau urmeaza sa semneze apelul.

„Noi, aleşii locali ai Partidului Naţional Liberal, primari, consilieri judeţeni şi locali, facem apel la toţi membrii PNL pentru convocarea unui congres extraordinar imediat după alegerile europarlamentare din 25 mai 2014. Ne exprimăm îngrijorarea în legătură cu planurile de a reface o alianţă cu partidele din jurul lui Traian Băsescu şi ne exprimăm fără echivoc dorinţa pentru reîntoarcerea în USL“, se spune în apel. 

„Credem că este necesară întoarcerea în PNL a tuturor celor care, dintr-un motiv sau altul, au demisionat sau au fost îndepărtaţi, pentru că partidul are nevoie de toate resursele sale în confruntarea electorală din toamna acestui an“, se mai precizează în apelul formulat de aleşii locali.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ