Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu: Am votat pentru dreptate socială

| 16 noi, 2014

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, vicepreşedinte PSD, a declarat, duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot, că a votat pentru dreptate sociala şi cu speranţa ca politicienii care au făcut rău României 'să fie traşi pe dreapta'.

'Astăzi am votat pentru dreptate socială (...)Nu în ultimul rând am votat şi cu speranţa că politicienii care au făcut rău României vor fi traşi pe dreapta', a afirmat primarul Craiovei.

Lia Olguţa Vasilescu a adăugat că este foarte interesantă prezenţa mare la urne înregistrată până la prânz şi speră să se menţină până la închiderea procesului de votare. 'Este foarte interesantă aceasta prezenţă mare. Să vedem însă dacă se menţine până la închiderea urnelor. Ar fi foarte bine dacă s-ar întâmpla acest lucru, mai ales în judeţele noastre', a mai afirmat Vasilescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ