Primarul general interimar al Capitalei: Prioritatea zero este rezolvarea situaţiei RADET

| 25 noi, 22:45

Consilierul liberal Răzvan Sava a fost ales, miercuri, primar interimar al Capitalei, în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Principala prioritate a noului edil este rezolvarea problemei RADET.

"În calitate de primar general interimar, vreau să mulţumesc Consiliului General pentru votul de încredere, doresc ca legislativul si executivul Primariei Capitalei sa functioneze ca o echipa, pentru o administratie moderna.

Prioritatea zero este rezolvarea situatiei RADET, vreau ca impreuna cu cei din conducerea acestei regii sa stabilim masuri clare, astfel incat bucurestenii sa nu aiba probleme cu furnizarea de apa calda si caldura, mai ales acum, in pragul iernii. In acest sens, voi convoca in cel mai scurt timp o sedinta de lucru .

Citește și:  Capitala are un nou primar general interimar: Răzvan Sava

A doua prioritate o reprezinta intrunirea comitetului de iarna pentru a verifica stadiul pregatirilor pentru sezonul rece.

Urmatoarea masura pe care o voi aplica este afisarea pe site-ul PMB a tuturor contractelor aflate in derulare, astfel incat bucurestenii sa poata vedea clar unde se duc banii din taxe si impozite.

De asemenea, voi demara contractarea de urgenta a serviciilor de audit pentru a avea o imagine cat mai exacta asupra situatiei din primarie", a declarat miercuri Razvan Sava, conform RomâniaTV.net.

Consilierii din CGMB s-a întrunit, miercuri, în şedinţă extraordinară şi au votat în favoarea desemnării lui Răzvan Ioan Sava (PNL) în funcţia de viceprimar cu atribuţii de primar general. Sava a primit 34 de voturi "pentru" şi 11 "împotrivă". Pentru funcţia de primar interimar a candidat şi Lucian Iliescu (PMP), propus de grupul consilierilor independenţi. PSD nu a avut candidat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ