Primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu: Victor Ponta a acţionat în interesul celor 3500 de angajaţi Lukoil

| 11 oct, 2014

Iulian Bădescu, primarul oraşului Ploieşti a declarat că Victor Ponta a acţionat în interesul celor 3500 de angajaţi Lukoil Ploieşti.

"Cei peste 3.500 de angajati ai Lukoil si-au primit salariile si aceasta este cea mai buna veste a momentului. Pentru ca atat premierul Ponta, cat si autoritatile abilitate ale statului au inteles ce ar insemna pentru Ploiesti 3.500 de oameni pe drumuri, au gasit solutii pentru ca acesti oameni sa-si poata intretine in continuare familiile", a declarat primarul Ploiestiului Iulian Badescu.

"O comunitate insemnata de oameni vor avea in continuare locuri de munca si in acelasi timp avem garantii clare ca prejudiciile cauzate statului de compania Lukoil vor fi platite. Ii multumesc premierului Victor Ponta pentru aceasta solutie si pentru solidaritatea de care a dat dovada fata de ploiestenii care lucreaza in rafinaria Lukoil", a subliniat primarul Iulian Badescu, presedinte PSD Ploiesti, citat de romaniatv.net.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ