UPDATE Radu Mazăre, la DNA: În viață e bine să fii pregătit pentru orice. Am o carte, am o cruce, am și ceva de mâncare

| 16 mar, 12:59

Primarul Constanței, Radu Mazăre, s-a prezentat luni la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat de procurori.

Radu Mazăre a sosit la DNA în jurul orei 12.45. "De 10 ani sunt pregătit pentru orice", a declarat Radu Mazăre.

"Astăzi am fost chemat în reclamația pe care mi-a făcut-o ANI și domnul Horia Georgescu de incompatibilitate. Nu știu ce acuzații mi se vor aduce. A mai fost făcută o reclamație similară în 2009, a fost anchetată, atunci au spus că totul e în regulă, acum, probabil pe aceeași reclamație, vor fi aduse alte acuzații. (...) Are legătură cu faptul că TV Neptun și ziarul Telegraf au câștigat niște licitații, la ele fiind acționar Strutinsky și eu sunt acționar cu Strutinsky la Hotelul Flora", a afirmat Radu Mazăre, la intrare în sediul DNA, acesta având asupra sa o geantă.

Primarul și-a pregătit și bagajul, pentru orice eventualitate. „În viață e bine să fii pregătit pentru orice. Am trening, am o carte, am o cruce, am și ceva de mâncare”, a spus Mazăre.

Referitor la faptul că la DNA se află și șeful ANI, Radu Mazăre a arătat: "Eu știu ceva ce m-a învățat viața. În viață dacă faci bine, bine primește, dacă faci rău, rău primești. Eu am făcut numai bine".

Mazăre a spus, în glumă, că arestului Capitalei i se mai zice acum ''beciul domnesc'', având în vedere ''lumea bună'' aflată aici.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ