Primele declarații ale Simonei Halep după despărțirea de Victor Ioniță

| 23 iun, 09:14

Simona Halep începe la Wimbledon un nou capitol al carierei sale, după ce tocmai s-a despărțit de antrenorul Victor Ioniță cu care a colaborat timp de 6 luni.

Halep merge la Wimbledon cu o nouă echipă tehnică, dar recunoaște că nu are așteptări prea mari.

"Am amintiri placute de anul trecut, dar in semifinale am fost accidentata la glezna, am fost putin dezamagita pentru ca nu am putut juca 100%. A fost un rezultat bun si imi da mai multa incredere pentru acest an.

Totul este insa diferit acum, trebuie sa o iau meci cu meci si sa vad cat de departe ajung. Sunt insa increzatoare ca pot castiga cateva meciuri.

 

Vreau doar să ies pe teren și să-mi fac jocul, nu vreau să mă gândesc la faptul că trebuie să realizez ceva special. Nu am așteptări. Vreau doar să mă bucur de meciuri, fără presiune", a spus Halep.

Simona ia startul la Wimbledon după numai trei meciuri jucate pe iarbă în acest an, în turneul de la Birmingham, unde  a fost eliminată în sferturi de finală de Kristina Mladenovic.

Halep are 14 victorii în ultimele 18 meciuri jucate pe iarbă în decurs de numai doi ani de zile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ