Primul efect al expulzărilor din PP-DD: Nu mai poate exista în Camera Deputaţilor

| 03 dec, 2014

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a fost înştiinţat miercuri, prin intermediul unei scrisori semnate de preşedintele Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), Simona Man, că grupul PP-DD nu mai poate să existe în Camera Deputaţilor, motivul fiind că au rămas doar şase membri ai partidului, iar legea prevede că trebuie să fie minimum zece, a anunţat secretarul Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

'A fost şi o scrisoare de la doamna Simona Man în care ne înştiinţează că au rămas doar şase membri ai PP-DD în Camera Deputaţilor. Conform regulamentului, în acest moment grupul PP-DD nu mai poate să existe pentru că, în conformitate cu legea, trebuie să fie minimum zece. S-a ridicat problema că unii membri ai PP-DD au făcut contestaţie la tribunal privind pierderea dreptului de membru şi urmează să ne dea un răspuns Comisia juridică', a precizat Ciolacu.

Deputatul PP-DD Tudor Ciuhodaru a declarat miercuri că mai mulţi parlamentari, membri ai grupului PP-DD din Camera Deputaţilor, au fost excluşi din partid, în cursul acestei nopţi, precizând că această decizie va fi contestată la Comisia Naţională de Etică.

'Devine o practică în partidele care pierd alegerile, cei care ar trebui să plece îi exclud pe ceilalţi. Mai mulţi parlamentari au fost excluşi în cursul nopţii, fără niciun fel de dezbatere, fără niciun fel de discuţie. Grupul parlamentar (PP-DD) rămâne acelaşi. Avem o nouă conducere. Este domnul Daniel Fenechiu, un nou vice-lider - sunt eu, şi un nou secretar, domnul Burlacu, şi rămâne în continuare valabilă decizia de a denunţa protocolul cu PSD', a afirmat Ciuhodaru la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că Grupul parlamentar PP-DD funcţionează de mai mult timp independent de deciziile partidului. 

'Am cerut ca actuala conducere să facă un pas în spate, să-şi dea demisia şi să-şi asume responsabilitatea pentru eşecul pe direcţie politică. Solicităm totodată convocarea unui congres pentru alegerea unei alte structuri în PP-DD. Nu vor să facă acest lucru, le doresc succes', a mai precizat Ciuhodaru.

Liderul deputaţilor PP-DD, Daniel Fenechiu, a anunţat, miercuri, pe Facebook, că Daniel Oajdea, Tudor Ciuhodaru, Ştefan Dalca, Gabriela Anghel şi Mihai Deaconu au fost excluşi din partid.

Dan Diaconescu îşi curăţă partidul şi confirmă excluderile. Lista membrilor "executaţi"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ