ELENA UDREA, primul mesaj de după gratii: Am o veste bună şi una rea

| 11 feb, 22:12

La scurt timp după ce a fost arestată preventiv, Elena Udrea și-a setat drept fotografie de copertă, o imagine care conține următorul mesaj: ”Poți pune cătușe Elenei Udrea, dar nu poți pune cătușe adevărului”. Reamintim că Elena Udrea a rostit această frază când a fost scoasă în cătușe, de la DNA.

La scurt timp, Elena Udrea a postat și un mesaj în care a precizat că nu are accces la telefon sau internet în arest, dar că va păstra legăura cu prietenii virtual, pe facebook, cu ajutorul avocatului și că va încerca, pe facebook, să spună adevărul.


Citeşte şi: Elena Udrea a fost ARESTATĂ preventiv pentru 30 de zile! A îngropat-o un DENUNŢ

Iată ultimul mesaj al Elenei Udrea:

"Nu poţi pune cătuşe adevărului! După acest lucru mă ghidez în această perioadă. Aşa că voi încerca, aici, pe facebook, să comunic cu voi şi să spun adevărul aşa cum îl ştiu eu.
Ca să nu isc vreo dezbatere, fac precizarea că nu am acces la telefon sau internet, mesajele pe care le veţi vedea fiind transmise prin intermediul avocatului.

După decizia din această seară a ÎCCJ, am o veste rea şi una bună:
• Vestea rea este că s-a dispus arestarea mea preventivă pentru 30 de zile. Am încredere însă că, în urma apelului, această măsură va fi ridicată. Probabil, luni.
• Vestea bună este că judecătorul a invalidat încă două capete de acuzare ale procurorilor care mi-au cerut arestarea în dosarul Microsoft: o acuzaţie de trafic de influenţă şi cea rămasă de spălare de bani. Practic, acuzaţiile de spălare de bani au căzut.

Vă mulţumesc pentru mesajele de susţinere şi pentru încrederea voastră. Înseamnă foarte mult pentru mine în acest moment."

Într-o postare anterioară, Udrea a pus următorul desen:

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ

EDITORIAL

10%

12 feb, 14:09