Primul mesaj transmis de Călin Goia după finala Eurovision 2015

| 24 mai, 13:00

Călin Goia a publicat pe facebook primul său mesaj după participarea la finala Eurovison 2015. Membrul trupei Voltaj a spus că prezența în finală a fost o experiență unică, iar mesajul campaniei lor a fost transmis de pe scena celui mai mare concurs muzical european.

„Este o onoare pentru noi că am reprezentat România la Eurovision. Prezența în Finală a fost o experiență unică, iar mesajul campaniei noastre a fost transmis de pe scena celui mai mare concurs muzical european. Sigur, mereu este loc de mai bine, dar locul 15 din 40 de țări participante, cu piese puternice și show-uri spectaculoase, este unul cu care ne putem întoarce acasă optimiști”, scrie Călin Goia.

Ediția cu numărul 60 a concursului Eurovision 2015 s-a încheiat cu victoria Suediei, reprezentată de Måns Zelmerlöw, cu piesa Heroes. Trupa Voltaj a obținut poziția a 15-a, cu un total de 35 de puncte.

Punctajul obținut de piesa De la capăt a trupei Voltaj a fost acumulat prin voturile pe care reprezentanții României le-au primit din partea Moldovei (12 puncte), Spaniei (5 puncte), Belgiei (5 puncte), Israelului (5 puncte), Portugaliei (4 puncte), Danemarcei (2 puncte), Ciprului (1 punct), respectiv Ungariei (1 punct).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ